Zwerfafval in Gemeenteloket

Gemeenteloket 20-09
Frank Laffeber en Winnie Hofland

Vanavond zijn Winnie Hofland (PVDA) en Frank Laffeber (initiatiefnemer) te gast in Gemeenteloket. Zij zullen in gesprek gaan over het project: “Zwerfafval vrij, Barendrecht blij!” van initiatiefnemer Frank Laffeber.

Frank Laffeber is zelf in Ter Leede begonnen met rondjes lopen, zwerfafval opruimen en dit scheiden. Daarnaast heeft hij in kaart gebracht waar in Barendrecht de meest problematische gebieden zijn, die het meest met zwerfafval te maken hebben. Dit zijn onder andere de gebieden rond de Carnisserbaan en de parken. Hij wil in de rol van coördinator samen met alle Barendrechters het probleem van zwerfafval in Barendrecht aanpakken. Vrijwilligers die willen meewerken kunnen zich aanmelden via de website van Barendrecht Blij.

Winnie Hofland, gemeenteraadslid namens de PvdA in Barendrecht, steunt dit initiatief en wil samen met Frank het project ook onder de aandacht brengen van de gemeenteraad.

Beluister hier de volledige uitzending van 20 september 2018:

In deze uitzending (alfabetische volgorde):
Gasten: Winnie Hofland, Frank Laffeber, Peter Luijendijk
Radiofragmenten: –
Redactie: Hans van Hengel, Florian Pronk, Arend Wesdijk


Gemeenteloket

Gemeenteloket is het politieke actualiteitenprogramma van Exxact Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19.00 uur live te beluisteren op 106.4 FM. Meer informatie en eerdere uitzendingen op exxact.nl/gemeenteloket.