Wouter Gorter bij Podium Vis

Jos Vis en Wouter Gorter
Jos Vis en Wouter Gorter

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met Wouter Gorter
Liefst dertig jaar lang was Wouter als bestuurder actief bij de radio in Barendrecht. Van Barendrecht FM naar Exxact FM en inmiddels Exxact Barendrecht. Hij was medeverantwoordelijk voor het opzetten van het station. Daarnaast was en is hij programmamaker. Deed samen met Jos ooit Vis & Gorter en tegenwoordig is hij de presentator van Gorter aan tafel. Kortgeleden nam Wouter afscheid als voorzitter van de omroep. Tijdens zijn afscheid ontving hij een oorkonde van de omroep en een cadeaubon.

Vanavond probeert Jos er achter te komen wat iemand drijft om 30 jaar lang voorzitter te zijn van een lokale omroep. Niet alleen het omroepleven wordt doorgelicht. Ook de persoon zelf. Dat alles onder het motto: “Is er leven naast de radio”. Uiteraard neemt Wouter zijn favoriete muziek mee.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Luuk van Kwawegen

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.