Woensdag in “Met Van Mill door de middag” Gymnastiek Vereniging Barendrecht, Samen tegen voedselverspilling en Ikea Barendrecht

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdag 2 september is het weer zo ver! In de nieuwe “Met Van Mill door de middag” zijn te gast voorzitter Gymnastiek Vereniging Barendrecht, Marloes Arkesteijn over samen tegen voedselverspilling en Ikea Barendrecht over het heropenen van het restaurant. 

Op dinsdag 1 september heropende Ikea Barendrecht de deuren van het restaurant. De zweedse gehaktballetjes liggen weer klaar voor de bezoekers. Ikea staat ons te woord om te vertellen hoe het is om eindelijk de deuren weer te mogen openen. 

Gymnastiek Vereniging Barendrecht (GVB) is opgericht op 23 september 1954 en telt ongeveer 900 leden. De afgelopen periode dreigde de club door een tekort aan nieuwe bestuursleden te stoppen. Een reddingsactie werd op touw gezet door een adviescommissie van 4 mannen met een groot sporthart. En met succes; er is een nieuw bestuur onder leiding van Parastu Zahib. Zij vertelt ons hier meer over. 

Deze week is het de week tegen voedselverspilling. Misschien heb je het wel voorbij zien komen, er zijn verschillende initiatieven gestart om voedselverspilling tegen te gaan. Marloes Arkesteijn is transitiemanager Circulair voor groende grondstoffen en voedsel bij de Provincie Zuid-Holland. Zij weet alles over voedselverspilling en wat je ertegen kan doen als particulier en bedrijf. Ben je nieuwsgierig geworden luister dan woensdag naar ‘Met Van Mill door de middag’. 

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat er gaande is in Barendrecht? Luister dan maandag-, woensdag-, en vrijdagmiddag naar ‘Met Van Mill door de middag’ van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

Heb je een verzoeknummer en bemoediging voor familie, vrienden, collega’s en onze helden die werken op plekken die van levensbelang zijn? Bel of stuur een WhatsApp (audio)bericht naar: 0180 62 11 12. Of mail naar redactie@exxact.nl

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op live.exxact.nl

Redactie: Daphne Plaizier & Sebastiaan van Mill

Presentatie: Sebastiaan van Mill