William Vat over Systhemische Familieopstellingen

Barendrecht ; William Vat gaat samen met Marijke Vermaas op donderdag 7 juni “Live” van 20 tot 21.00 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek over de Systhemische Familieopstellingen. Een familieopstelling is een prachtige methode, ontwikkeld door Bert Hellingen en wordt inmiddels in heel Nederland tijdens workshops ingezet om op levensvragen een antwoord te krijgen. Door middel van een systhemische familieopstelling kom je op soms verbluffende wijze in contact met je “familieziel”. Of je het wilt of niet, je familie van herkomst is het belangrijkste systeem waar je deel van uitmaakt. Het is een bijzondere krachtige en integere methode om inzichten te krijgen binnen een gezin, familie, werksituatie of van het lichaam. Want in je leven ben je niet alleen, nooit geweest ook. De mensen om je heen doen wat met je. En ook al ben je je daar eigenlijk niet van bewust, ze bepalen voor een deel jouw leven en vormen je tot wie je bent. Zo laat de opstelling ook zien wanneer je steeds tegen dezelfde problemen aanloopt. In een opstelling kun je tevens je eigen plek (her) vinden, vreemde gevoelens en taken teruggeven, verantwoordelijkheden en taken terugnemen, verantwoordelijkheden afgrenzen of een identificatie opheffen. Het idee achter deze simpele maar doeltreffende werkvorm is dat onze familie en onze voorouders een veel grotere rol in ons leven spelen dan we vaak beseffen.

In deze Exxact Barendrecht “Live” radio uitzending gaan William en Marijke in gesprek over dit interessante onderwerp met ervaringsdeskundige Margreet Tinke van praktijk voor – zelfwaarneming en zelfrealisatie “In je eigen kracht leren staan” uit Barendrecht.

In deze Live “William en Marijke in gesprek met… “Exxact Barendrecht uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de California Americana music.

Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is te beluisteren op donderdag 7 juni van 20 tot 21.00 uur op 106.4 in de ether en op 105.9 op de kabel en ook via www.exxact.nl