Vrijdagmiddag in “Met Van Mill door de middag”

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Woensdag 25 maart heeft de rechter uitspraak gedaan over de rechtzaak tussen Thierry Baudet en de VPRO. Wat is de rol van een advocaat in een zaak die zoveel aandacht trekt? We gaan daarover in gesprek met zijn Barendrechtse advocaat in deze zaak Dirk Vermaat op vrijdagmiddag van 15.00 tot 17.00 uur in Met Van Mill door de Middag.

Humanitas DMH (Dienstverlening aan mensen met een hulpvraag) ondersteunt mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of gedragsprobleem op diverse locaties in Barendrecht. Claire Lippolis heeft nu een acute hulpvraag waar zij graag vanmiddag aandacht voor wil vragen.

Verder gaan we in gesprek met Marcel Perik. Hij is docent in groep 5 op basisschool OBS De Driehoek en vertelt over onderwijs op afstand.

Peter Dekker, de orgelman uit Middelburg van Dekkers Gezellige Draaiorgels, gaat nu op een andere manier te werk. Hij rijdt met zijn orgel langs ouderen en gehandicapten in Barendrecht en andere gemeenten in Nederland. Wij vragen hem naar zijn ervaringen.

NV BAR-afvalbeheer heeft besloten om het afvalaanbiedstation weer te openen. Wethouder Cees Schaap gaat ons hier alles over vertellen.

Veel bruidsparen hebben al ver van tevoren een datum geprikt voor de dag van hun leven. Wat betekent de huidige situatie voor hen op dit moment? We gaan in gesprek met trouwambtenaar René Toonen die graag mensen blij maakt.

Mirjam Don geeft ons een update geven hoe het gaat met haar initiatief om onder andere veiligheidsbrillen en babyfoons in te zamelen. Of haar actie een succes is en wat de vorderingen zijn hoor je vrijdagmiddag.

Dit en veel meer hoor je vrijdagmiddag in ‘Met Van Mill door de middag’ tussen 15.00 en 17.00 uur op Exxact Barendrecht! Heb jij een verzoekje of wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur je verzoekje naar redactie@exxact.nl of bel naar de studio: 0180 62 11 12!

De volgende uitzending is op maandag 30 maart van 15.00 tot 17.00 uur.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.