Vrijdagmiddag in “Met Van Mill door de middag” wethouders en Stichting Present

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdagmiddag in de nieuwe “Met van Mill door de middag” tussen 15.00 en 17.00 uur zijn o.a. te gast de wethouders Tanja de Jonge en Reshma Roopram, huisarts G.J. den Hollander en Pia van Dalen en haar opvolgster Esther Dost van Stichting Present. 

Vrijdagmiddag zijn weer twee wethouders te gast. Zij vertellen waar ze tijdens de corona crisis aan werken en welke vragen ze daarover krijgen. Deze keer is de beurt aan Tanja de Jonge (o.a. lokale initiatieven, duurzaamheid en cultuur) in het eerste uur en Reshma Roopram (o.a. zorg & welzijn, jeugd en volksgezondheid) in het tweede uur. 

Arco van der Lee, van De Schakel heeft een interview gehouden met de Voedselbank in Barendrecht. Hij geeft in de uitzending een toelichting en vertelt wat hem is opgevallen. 

Met de Barendrechtse huisarts G.J. den Hollander gaan we in gesprek over hoe hij als huisarts op dit moment te werk gaat.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.