Vrijdagmiddag in “Met Van Mill door de middag” o.a. Erasmus MC en wethouders

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vrijdag 3 april sluiten we de week af met ‘Van Mill door de middag” van 15.00 uur tot 17.00 uur. 

We starten met Arco van der Lee van De Schakel die ons bijpraat over de aangepaste weekmarkt die deze vrijdag weer op het Binnenhof voor het gemeentehuis staat. 

Verder is Joke Beukers te horen namens het Erasmus MC ziekenhuis te Rotterdam. Zij heeft een belangrijke oproep voor mensen die in de zorgsector hebben gewerkt.

Deze vrijdag hebben we een nieuw item op de vrijdagmiddag: twee wethouders vertellen waar ze tijdens de corona crisis aan werken en welke vragen ze daarover krijgen. Dit nieuwe item gaat van start met Nico Bults (oa sport, financiën en sociale zaken) en Arnoud Proos (o.a. economie en wonen). De volgende duo’s van wethouders staan gepland op vrijdag 10 april en vrijdag 17 april. 

Elk jaar is er vlak voor de zomer weer veel getoeter te horen in Barendrecht. Dit orkest, bestaande uit verscheidene trucks, ambulances, brandweerwagens zal dit jaar niet te horen zijn. Jammer genoeg heeft de organisatie van Truckrun hun 10de jubileum editie af moeten zeggen. We gaan erover in gesprek met Kees Zandvliet, bestuurslid.

Dit en veel meer hoor je vrijdagmiddag in ‘Met Van Mill door de middag’ tussen 15.00 en 17.00 uur op Exxact Barendrecht! Heb jij een verzoekje of wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur je verzoekje naar redactie@exxact.nl of bel naar de studio: 0180 62 11 12!

Terugluisteren via Spotify: hier (uur 1) en hier (uur 2).
Terugluisteren via Apple Podcast: hier (uur 1) en hier (uur 2).

De volgende uitzending is op maandag 6 april van 15.00 tot 17.00 uur. Met Van Mill door de middag is er elke maandag, woensdag en vrijdagmiddag.

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple CarPlay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.