Voorbereidingsgroep Johnny Cash dienst in Hart voor Barendrecht


Logo Hart voor Barendrecht
Logo Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 30 april is een afvaardiging van de voorbereidingsgroep van de Johnny Cash dienst te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht.

De Johnny Cash dienst wordt op zondagmiddag 19 mei in de Dorpskerk gehouden. Voorganger tijdens deze dienst is ds. Piet van Die uit Papendrecht. De muziek tijdens de dienst wordt live gespeeld door de band Cashflow3. Tijdens de uitzending van 30 april wordt met de voorbereidingsgroep vooruitgeblikt naar de opzet en de invulling van de dienst, de aanleiding van deze dienst besproken en teksten van de muziek van Johnny Cash bekeken. Tevens wordt muziek van Johnny Cash gedraaid.

 


Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4  in de ether, FM 105.9 op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het nabeluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl