Veel muziek in Podium Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht  e.o.

Met dinsdag 19 februari:

Tussen 20.00 en 21.00 uur: De favoriete top 5 en 3 guilty pleasures van Wouter van der Pas

In dit 1e uur laat Jos u nader kennismaken met Wouter van der Pas. Deze kennismaking gebeurt mede aan de hand van de favoriete muzikale top 5 en 3 guilty pleasures met de verhalen achter de muziekkeuze. Wouter is Beheer Barendrecht Sport en Buurtsportcoach Barendrecht Centrum bij Kijk op Welzijn. Daarnaast is hij ook nog speler en vrijwilliger van cvv Spirit. Kortom voldoende gesprekstof naast veel muziek.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: de “muzikale2018-2019gezinsgeneratiekloof”

In dit muzikale programma ontvangt Jos zijn beiden dochters Saskia Kloppenburg en Renée de Ruiter. Samen met zijn dochters gaat Jos op zoek naar de muzikale generatiekloof. Ze laten allen 3 cd’s horen met nummers uit 2018 tot nu. Uiteraard gaan ze elkaar openhartig vertellen wat ze ervan vinden!

Wordt dit een gezinskloof? Om 21.59 zullen we het weten!

De techniek van het programma is in handen van Sebastiaan van Mill

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)