Sportcomplexx: Geen BVV, wel Smitshoek en Heerjansdam

VV Heerjansdam (Foto: Martin Hulsman)
VV Heerjansdam (Foto: Martin Hulsman)

Iedere vrijdag brengt Exxact een voorbeschouwing van de lokale voetbalwedstrijden die gespeeld gaan worden bij BVV Barendrecht, VV Heerjansdam en VV Smitshoek.

VV Heerjansdam
De Heerjansdammers zullen het deze zaterdag thuis moeten opnemen tegen GJS uit Gorinchem. Heerjansdam staat op dit moment op een 7e plek in de 1e klasse C met 10 punten. GJS staat laatste met 1 punt door een gelijkspel. Heerjansdam zal dus alles er aan doen om deze wedstrijd niet te verliezen.

De wedstrijd start om 14.30 uur.

 

VV Smitshoek
Smitshoek speelt in de 1e ronde van de Districtsbeker West II een thuiswedstrijd tegen het 2e elftal van de BVV Barendrecht. Barendrecht 2 speelt de competitie wedstrijden in de Reserve Hoofdklasse, dit is het hoogste niveau voor 2e elftallen. Ook deze wedstrijd is gewoon een dorpsderby en aangezien Barendrecht 1 geen wedstrijd heeft wordt er natuurlijk een winst verwacht.

De wedstrijd, onder leiding van Mr. van den Helder, start om 14.30 uur.

 

(Bronnen: VV Heerjansdam, VV Smitshoek)


Sportcomplexx

Sportcomplexx is het meest complete radioprogramma over sport in Barendrecht en omgeving. De presentatoren Jordy Fonhof en Remi van Trigt brengen het belangrijkste sportnieuws, live-verslag vanaf de velden en draaien de lekkerste hits. Sportcomplexx hoor je iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.