Sportcomplexx: De rijnmond-derby, Heerjansdam uit en Smitshoek thuis

BVV tribune
BVV tribune

Iedere vrijdag brengt Exxact een voorbeschouwing van de lokale voetbalwedstrijden die gespeeld gaan worden op de velden van BVV Barendrecht, VV Heerjansdam en VV Smitshoek.

BVV Barendrecht
BVV Barendrecht gaat zaterdag op bezoek bij Excelsior Maassluis. In de vijfde speelronde van de Tweede Divisie staat de jaarlijkse Rijnmond-derby weer op het programma.

Barendrecht staat na afgelopen weekend weer in het linkerrijtje. De rood/witten kregen een gevoelige tik door een ruime nederlaag bij De Treffers (0-4), maar herstelden zich afgelopen weekend vervolgens knap met een overwinning op Scheveningen (3-0). De vernieuwde ploeg begint langzaam op elkaar ingespeeld te raken.

Vorig seizoen won Barendrecht beide duels met Excelsior Maasluis; in eigen huis wonnen de rood/witten met 2-1, in Maassluis werd een 2-0 overwinning geboekt. De jaren ervoor bleek Excelsior Maassluis echter een taaie tegenstander in de Rijnmond-derby, die altijd garant staat voor een spannende wedstrijd.
De wedstrijd, onder leiding van Mr. J. Vries, start om 15:30 uur.

VV Heerjansdam

De Heerjansdammers beginnen dan eindelijk aan hun nieuwe seizoen. Eerste tegenstander van het seizoen: WNC. De club uit Waardenburg moet het thuis opnemen tegen de Heerjansdammers. Tijdens Sportcomplexx hoor je meer over de details van deze wedstrijd.
De wedstrijd, onder leiding van Mr. R. van Dee , start om 14.30 uur.

VV Smitshoek

Als het balletje eenmaal rolt gaat het snel. Aanstaande zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen de Rijnvogels op de agenda.
Smitshoek heeft dit seizoen één keer gewonnen en staat nu op 3 punten in de ranglijst. Rijnvogels staat op dit moment op 4 punten. Smitshoek kan dus ook een zege goed gebruiken.
Afgelopen weekend ging het niet zo goed bij Smitshoek. Zij hadden zaterdag met 4-0 verloren bij Jodan Boys. Voor eigen publiek zal Smitshoek zich graag willen revancheren.
De wedstrijd, onder leiding van Mr. R. Meilink, start om 14.30 uur.


Sportcomplexx

Sportcomplexx is het meest complete radioprogramma over sport in Barendrecht en omgeving. De presentatoren Jordy Fonhof en Remi van Trigt brengen het belangrijkste sportnieuws, live-verslag vanaf de velden en draaien de lekkerste hits. Sportcomplexx hoor je iedere zaterdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur.