Rob van der Eijnden en Anne-Marie Boekelman in Podium Vis

Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur  biedt  presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met: Rob van der Eijnden
In dit uur richt Jos de schijnwerper op Rob van der Eijnden. Liefst zestien jaar was Rob medeverantwoordelijk voor het technisch beleid van Barendrecht. Hierin zaten vele jaren van voorspoed, met onder meer de winst van de landelijke amateurbeker en een hoofdklassetitel. Hij heeft gewerkt met veel trainers zoals Adrie Poldervaart, Jack vd Berg, Arie van der Zouwen en Ruud Heus. Kortgeleden maakte Rob bekend dat hij stopt als technische man. Alle reden voor Jos om hem naar de studio te halen en met hem  de  “periode van Rob van toen en nu” door te nemen. Rob houdt ook van goede muziek. Hij bezoekt ook regelmatig festivals. Dus ook zijn muziekkeuze komt aan bod.

Rob van der Eijnden

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Anne-Marie Boekelman.
In dit 2e uur ontvangt Jos de succesvolle Barendrechtse zangeres Anne-Marie Boekelman. Zij zingt al van haar 14e jaar. Vanaf 1997 is zij zich volledig gaan richten op het zingen. Ze trad op met diverse bands en de laatste 6 jaren vooral ook solo. Inmiddels heeft ze bijna op elk podium in Nederland gestaan en is ze een graag geziene gast bij vele evenementen. Ook in Barendrecht trad ze regelmatig op, zoals bij het Zomer- en Winterfeest, Picknick in ’t Park (ook dit jaar), Oranjefeest Smitshoek en bij vele clubavonden. Bij Jos was ze ook vaak te gast. Maar dat is toch alweer lang geleden. Alle reden voor Jos om Anne-Marie weer naar de studio te halen om lekker bij te kletsen.  Natuurlijk geeft ze ook een mini-concert.

Anne-Marie Boekelman

 

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Sebastiaan van Mill

 


De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl , de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)