Predikant NGK Ds. Herman Scheffer in Hart voor Barendrecht

Logo Hart voor Barendrecht
Logo Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 23 oktober is de nieuwe predikant van de Nederlands Gereformeerde Kerk Ds. Herman Scheffer te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht.

Na enkele jaren vacant te zijn geweest heeft deze kerkgemeenschap van zo’n 335 leden sinds september weer een eigen predikant. En daarmee is ook het predikantenkorps van Barendrecht blij, want zij houden periodiek overleg over het wel en wee van de Barendrechtse gemeenschap, waarin de onderlinge ontmoeting een belangrijke rol speelt. Ds. Herman Scheffer en zijn gezin zijn naar Barendrecht gekomen na tien jaar de samenwerkingsgemeente van de Nederlands Gereformeerde Kerk en de Gereformeerde Kerk Vrijgemaakt te hebben gediend. Wat heeft hem doen besluiten juist naar Barendrecht te komen? En wat zijn zijn ambities voor deze gemeente en wie weet ook voor de samenwerking met andere kerkelijke kleuren? In deze uitzending praten we over geloof, verlangen en uitdagingen met Ds. Scheffer.

Verder spreken we in deze uitzending met Rebecca Siccama, kunstenaar en initiatiefneemster van een groots lifestyle evenement die de naam “All about Women” draagt. Dit evenement zal worden gehouden op zaterdag 27 oktober. Een dag voor vrouwen en door vrouwen. Een dag, die gaat over mode en lifestyle voor zowel de uiterlijke als de innerlijke vrouw. Met vier vrouwen wordt invulling aan deze dag gegeven met persoonlijke aandacht voor kleur, voeding, oliën en een modeshow, die anders zal zijn dan men normaal zou verwachten. Zo’n 100 vrouwen worden door dit kwartet verwacht op deze dag, die gehouden wordt in en rond het atelier van Rebecca aan de Boerhavelaan 11 in Barendrecht. Met Rebecca gaan we in gesprek over dit evenement voor powervrouwen van alle leeftijden.

 


Hart voor Barendrecht

Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het naluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie de website.