Politieke terugblik 2018 in laatste uitzending Gemeenteloket

Burgemeester van Belzen en Arco van der Lee
Burgemeester van Belzen en Arco van der Lee

Op donderdagavond 20 december zijn Burgemeester Jan van Belzen en Barendrecht-kenner Arco van der Lee te gast bij Gemeenteloket. Het is de laatste uitzending van 2018. Van Belzen en Van der Lee blikken terug op het (politieke) jaar.

In maart 2018 vonden de gemeenteraadsverkiezingen plaats en eind vorige maand werd het collegeakkoord gepresenteerd. Een evaluatie van Het Kruispunt leverde de nodige commotie op en duidelijk werd dat de Bethelkerk niet de nieuwe locatie voor de huidige gebruikers van Het Trefpunt zou worden. Het nieuwe college kwam ook met een actieplan om de knelpunten bij de sociale wijkteams aan te pakken en recentelijk hebben de gemeenteraadsleden gestemd over de onderwerpen die de Rekenkamer volgens hen zou moeten onderzoeken.

Het zijn enkele onderwerpen die voorbij gekomen zijn in het bewogen politieke jaar 2018. Barendrecht-kenner Arco van der Lee en Burgemeester Van Belzen reflecteren elk vanuit hun eigen perspectief op de gebeurtenissen van dit jaar.

 


Gemeenteloket

Gemeenteloket is het politieke actualiteitenprogramma van Exxact Barendrecht. Het programma is elke donderdagavond vanaf 19.00 uur live te beluisteren op 106.4 FM. Meer informatie en eerdere uitzendingen opĀ exxact.nl/gemeenteloket.