Pim Meuleman en Dense van der Kolk in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten,  verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met: Pim Meuleman

Dit jaar is het 75 jaar geleden dat D-Day plaatsvond. In het kader daarvan is als een ode aan de veteranen, die het verschil hebben gemaakt in 1940-1945, een Gin ontwikkeld nl Gin-eral.

Gin-eral is een gin met een verhaal!
Het doel wat wordt nagestreefd met de ontwikkeling van deze gin, is het respect tonen aan de veteranen die voor ons gestreden hebben zodat wij tot op de dag van vandaag in vrijheid kunnen leven

Geschiedenis, gewoon terug in de tijd! De bedenkers nemen de mensen mee naar 75 jaar terug, D-Day, Normandië, Liberation route, bezienswaardigheden, bekende en onbekende plekken, gewoon een dagje thuis uit op een luie regenachtige zondag onder genot van een prachtige gin.

De bedenkers van Gin-eral gaan vanuit de opbrengst wekelijks ouderen uitnodigen om een gezellig hapje te komen eten, een manifestatie bij te wonen of musea te bezoeken.
Net zoals bij de bevrijding gaan ze hiermee de alleenstaande en hulpbehoevende ouderen een hart onder de riem proberen te steken, gewoon even lekker ongedwongen erop uit!

Binnenkort wordt hiermee gestart. Hoe? Wanneer en waar? Pim Meulensteen weet er alles van. Deze gepassioneerde Barendrechter neemt ons mee naar het verhaal achter Gin-eral.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: 
De favoriete top 5 guilty pleasures van oud radio-collega: Denise van der Kolk.

In dit 2e uur laat presentator Jos Vis u wederom kennismaken met oud-radio-collega Denis van der Kolk. Zij was ondermeer een aantal jaren geleden betrokken  bij  jongerenprogramma’s bij Exxact FM. Ook was ze sidekick van het voormalige programma Dag en Nacht verschil (op de vrijdagavond) Deze hernieuwde kennismaking gebeurt mede aan de hand van haar favoriete muzikale top 5 en 2 guilty pleasures met uiteraard de verhalen achter de muziekkeuze. Nieuwsgierig hoe het met Denise is? dan gewoon afstemmen op Exxact Barendrecht.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel

 


De “live” uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag vanaf 20.00 tot 22.00 te horen op Exxact Barendrecht :106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl, de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht  in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)