Nicoline Blankenstein en Miranda Mes in Gemeenteloket

Donderdagavond 7 juni zijn opnieuw twee nieuwkomers in de gemeenteraad te gast bij Exxact radioprogramma Gemeenteloket. Deze week wordt kennisgemaakt met Nicoline Blankenstein – Van Heugten en Miranda Mes – Le Feber, beiden gemeenteraadslid voor de EVB.

Nicoline Blankenstein (links) en Miranda Mes

Miranda Mes (45) woont inmiddels 16 jaar in Barendrecht. Samen met haar man en drie zoons woont zij in de Oranjewijk. In het dagelijks leven is Mes verantwoordelijk voor de financiën van het bedrijf van haar echtgenoot en werkt zij als vrijwilliger bij Homestart.

Nicoline Blankenstein (39) is vanaf haar geboorte Barendrechtse. Ze woont met haar man en achtjarige zoon in de wijk Vrouwenpolder. Voordat zij zich ging inzetten binnen Barendrecht, werkte zij 10 jaar als stewardess en vloog zij de hele wereld over. Nicoline neemt deel aan het wijkoverleg en is initiatiefneemster van De Hoftuin, een groene speel-, leer- en ontmoetingsplek in het hart van Vrouwenpolder.

Gemeenteloket is het wekelijkse radioprogramma over politiek en gemeentelijke actualiteiten in Barendrecht. Elke donderdagavond vanaf 19u00 is het programma live te beluisteren op 106.4 FM (ether) en 105.9 FM (kabel) of via de app en livestream van Exxact Barendrecht. Of beluister eerdere uitzendingen van Gemeenteloket.