Linda Sanders en Popkoor J2Sing te gast in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Dinsdag 21 januari 2020 in PODIUM VIS op Exxact Barendrecht

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Met dinsdag 21 januari 2020: Muziek en Zang

tussen 20.00 en 21.00 uur:

de favoriete top 5 guilty pleasures van: Linda Sanders

In dit uur maakt u nader kennis met Linda Sanders. Deze kennismaking gebeurt mede aan de hand van de favoriete muzikale top 5 en guilty pleasures met uiteraard de verhalen achter de muziekkeuze. Linda is vanaf maart 2017 de manager bij de Barendrechtse Uitdaging. De Uitdaging is een ondernemersnetwerk dat zich richt op verbindingen tot stand te brengen tussen het lokale bedrijfsleven, overheid, scholen en maatschappelijke organisaties, met als doel om de leef kwaliteit van de bewoners in de eigen gemeente te verbeteren. Zo wordt bijvoorbeeld donderdag 5 maart de Beursvloer Barendrecht weer georganiseerd. Met andere woorden, na dit uur weet u alles van Linda.

tussen 21.00 en 22.00 uur: Doorgelicht met: Popkoor J2Sing

In dit uur richt Jos de schijnwerper op het Barendrechtse Popkoor J2Sing.

Het is een klein koor met een breed poprepertoire. De hedendaagse popsongs worden met veel passie gezongen. Woensdag 29 januari (in Blok 0180) zijn zij een van de muzikale gasten in het Culturele Café Barendrecht. Dit jaar, om precies te zijn 6 mei, bestaan ze 10 jaar. Daarom geven zij op zaterdag 16 mei in de Baerne een heus jubileumconcert. In de studio zijn Jenny van Duyvenbode en Jantine Stout (de 2J’s)aanwezig. Zij komen alles vertellen over het jubilerende popkoor. Ook wordt de favoriete muziek van Jenny en Jantine gedraaid.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel.

De “live”uitzendingen van Podium Vis zijn iedere dinsdag van tussen 20.00 en 22.00 te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de Ether wereldwijd en 105.9FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van Tuneln en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl