Lia van Bergem en zangeres Sterre in Podium Vis

Jos Vis
Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met Lia van Bergem
Lia is een echte mensen mens. Ze heeft 3 passies: fotograferen & filmen, reizen en het werk als stemacteur/voice-over. Daarnaast is ze reislustig, sportief en avontuurlijk. Kortgeleden was ze trouwens ook een van de deelnemers van de Kunstroute Barendrecht. Waar ze haar indrukwekkende foto’s deelde met de bezoekers. Kortom een ideale gast voor Jos in Podium Vis

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Zangeres Sterre
In dit 2e uur ontvangt Jos de 22 jarige zangeres Sterre (Tuijl). Zij deed in 2018 mee aan The Voice of Holland.

Na haar deelname aan de The Voice is ze een YouTube kanaal gestart. Op dit kanaal post ze elke maand een cover. Sterre doet dit samen met pianist Walter Groen. Walter heeft ze ontmoet op een muziek avond van Calvijn Groene Hart,  toen ze daar nog op school zat. Jos stelt haar vanavond aan u voor. Natuurlijk geeft ze ook een mini-concert. Wellicht samen met Walter.

De techniek van het programma Podium Vis is deze keer in handen van Hans van Hengel

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.