Laurens bij Exxact Barendrecht

Veronique van Opstal (Laurens)
Veronique van Opstal (Laurens)

Woensdag 16 oktober slaan Exxact Barendrecht en stichting Laurens de handen ineen.

Laurens is een organisatie die zich dagelijks inzet voor duizenden ouderen in Rotterdam en omstreken, waaronder Barendrecht (Borgstede en Elf Ranken). Laurens biedt thuiszorg, revalidatiezorg, verpleeghuiszorg en zorg in de laatste levensfase.

Tijdens de live uitzending vanaf 17.00 uur komen een aantal Laurens zorgverleners uit het werkveld in de studio vertellen over hun ervaringen.

Te gast zijn onder meer Veronique van Opstal (HR Specialist Recruitment bij Laurens) en Margriet Krijgsman (Kwaliteitsverpleegkundige) van de locatie Borgstede in Barendrecht.

Wie is stichting Laurens en welke zorg leveren zij precies in Barendrecht en in de regio? Hoe wordt dit dagelijks in praktijk gebracht? Wat speelt er op dit moment en waar heeft Laurens behoefte aan?

Werk jij in de zorg en ben jij nieuwsgierig naar Laurens? Of heb je gewoon interesse? Zorg dan dat je de radio op woensdag 16 oktober om 17.00 uur op de juiste zender hebt staan: Exxact Barendrecht!

Techniek: Scott Verhage en presentatie: Sebastiaan van Mill en Scott Verhage

Exxact Barendrecht is te beluisteren op 106.4 FM (ether), 105.9 FM (kabel), Ziggo Digitaal (kanaal 329 of 36), TuneIn, RadioNed, en livestream van Exxact Barendrecht.