Kerkdiensten op Exxact Barendrecht te beluisteren

Kerkdiensten op Exxact Barendrecht
Kerkdiensten op Exxact Barendrecht

Op zondag 29 maart zijn twee kerkdiensten te volgen via Exxact Barendrecht.

Op zondag morgen wordt de dienst van de Nederlands Gereformeerde Kerk (Maranathakerk) uitgezonden. Gepland staat de dienst waarin ds. Herman Scheffer voorgaat. Dit is een dienst zonder bezoekers, maar wel te volgen via Exxact Barendrecht en de livestream op www.ngkbarendrecht.nl. Als thema heeft ds. Scheffer gekozen voor een uitspraak die Jezus over zichzelf doet in Johannes 6 vers 35: ‘Ik ben het brood dat leven geeft. Wie bij mij komt zal geen honger meer hebben en wie in mij gelooft zal nooit meer dorst hebben.’ In de Veertigdagentijd begint elke dienst in de Maranathakerk met één van de ‘Ik ben’ woorden van Jezus uit het bijbelboek Johannes. De muziek tijdens de dienst wordt verzorgd door een kleine groep muzikanten uit de gemeente. De dienst in de Maranathakerk begint om 09.30 uur. De uitzending bij Exxact begint om 09.00 uur en duurt tot 11.00 uur. De zendtijd rond de dienst wordt ingevuld met muziek en informatie.

Tussen 17.00 en 19.00 uur zendt Exxact een kerkdienst uit van de Immanuëlkerk. Gepland staat de middagdienst waarin ds. A.A. Floor voorgaat.

Het Exxact radioprogramma ‘Gevoel voor Muziek’ met René Toonen begint om 11.00 uur in plaats van om 10.00 uur.

Exxact Barendrecht is te ontvangen op 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio kanaal 915 (Mediabox), via exxact.nl, TuneIn en wereldwijd via de livestream van Exxact Barendrecht.