Jubileumuitzending ‘Exxact 30 jaar!’

Logo Vierkant
Logo Vierkant
Exxact 30 jaar!
Exxact 30 jaar!

Zondag 15 september viert Exxact Barendrecht het 30-jarig bestaan van de lokale omroep. In die 30 jaar is er heel veel gebeurd waar op teruggekeken wordt in een speciale uitzending van 12:00 tot 18:00 uur.

Zes uur radio maken klinkt lang, maar het zullen volle uren worden. De jubileumuitzending zal verdeeld worden in drie delen. Van 12:00 tot 14:00 uur wordt er teruggekeken in het verleden. Er worden oude jingles en geluidsfragmenten gedraaid. Ook komen audioboodschappen voorbij en korte gesprekken met burgemeester van Belzen en wethouder Tanja de Jonge.

Van 14:00 tot 16:00 uur wordt er gekeken naar de periode van het verleden naar het heden. Buiten de hits die gedraaid worden zullen er interviews gedaan worden met (oud)-bestuurders van de omroep. Het wordt een uitgebreid gesprek van de oprichting tot aan de actuele situatie.

Last but not least… Tussen 16:00 tot 18:00 uur wordt er gekeken naar de toekomst. Verschillende medewerkers zullen aan het woord komen en er wordt besproken wat de ambities zijn voor de toekomst van de omroep. Tipje van de sluier…. Er worden nieuwe programma’s bekend gemaakt!

 


Luister aankomende zondagmiddag dus naar de jubileumuitzending ‘Exxact 30 jaar!’ via 106.4 FM, de TuneIn of de RadioNED app of via de website.