Interview: Wijkagenten Barendrecht over de fietsendiefstal campagne

V.l.n.r: agent Jack Demmers, Sander Breukhoven. agent Gerard de Jong
V.l.n.r: agent Jack Demmers, Sander Breukhoven, agent Gerard de Jong

Bij de Middagshow op Exxact Barendrecht kwamen de Barendrechtse wijkagenten Jack Demmers en Gerard de Jong op bezoek voor een interview over de fietsendiefstal campagne.

De politie wil aandacht vragen over een probleem wat niet alleen regionaal is, maar landelijk: fietsendiefstallen. Het komt voornamelijk omdat fietsers niet weten hoe ze het op slot moeten zetten. Dieven hebben namelijk binnen een minuut een fiets meegenomen die niet goed op slot staat. De politie wil dan ook graag duidelijk maken dat een fiets niet alleen op het standaard bijgeleverde slot vastgezet moet worden, maar ook middels een extra kettingslot die om een vast object geplaatst kan worden.

Het hele interview van dinsdag 13 november is hieronder te beluisteren:

 

Binnenkort zal de campagne (voornamelijk via sociale media) starten. Voor meer informatie, kijk op de website van de politie of de sociale media.

 


De Middagshow

De Middagshow is een vrolijk en energiek programma die jou de werkdag door helpt door het draaien van lekkere hits op de radio, maar ook items als de dagelijkse nieuwsfeiten, de top 3 van de dag, de plaat die niet in de playlist staat en nog veel meer! De show is iedere werkdag live te beluisteren van 12:00 tot 14:00 uur op Exxact Barendrecht.