Interview: ‘FF vlot, 2de slot’ succesvol van start

V.l.n.r: agent Jack Demmers, Sander Breukhoven. agent Gerard de Jong

Afgelopen 13 november kwamen de Barendrechtse wijkagenten Jack Demmers en Gerard de Jong op bezoek voor een interview over de fietsendiefstal campagne. Inmiddels is de campagne een week onderweg en ze kwamen terug om iets te overhandigen.

De Politie wil aandacht vragen over een probleem wat niet alleen regionaal is, maar landelijk: fietsendiefstallen. Donderdag 22 november was de release in het gemeentehuis van Barendrecht en heeft de Politie voorlichtingspakketjes aan de burgemeester overhandigd. Daarmee was de campagne van start gegaan. De aankomende twee weken worden er voorlichtingspakketjes afgeleverd bij basisscholen, middelbare scholen en jeugdsozen afgeleverd. Ook wilt de Politie aandacht geven door het gebruik van matrixborden langs de weg en labels die aan fietsen worden gehangen die niet goed op slot staan.

Jack en Gerard kwamen vanmiddag live bij de Middagshow langs om ook Exxact Barendrecht te voorzien van zo’n voorlichtingspakket en om de omroep te bedanken voor de medewerking van deze campagne.

Het interview is hieronder terug te luisteren:

De video’s waar de agenten het over hadden zijn hieronder en bovenin dit artikel te vinden.