Hoe zit het nu met al die geannuleerde voorstellingen?

Theater het KruispuntHOE ZIT HET NU MET AL DIE GEANNULEERDE VOORSTELLINGEN?: vraag je je wellicht af. Even een update vanuit Theater Het Kruispunt in Barendrecht.

✔️ Op dit moment zijn bezoekers van definitief geannuleerde voorstellingen op de hoogte gebracht. Deze voorstellingen konden helaas niet ingehaald worden.

✔️ De medewerkers van het theater zijn nog drukdoende met het overgrote deel aan voorstellingen waarvoor een nieuwe datum wordt gezocht in het aankomende seizoen. Dat dit lang duurt heeft te maken met o.a. de vraag hoeveel personen er met ingang van het nieuwe seizoen ontvangen mogen worden en of er dan ook sprake is van de anderhalve-meter-maatregel. Er wordt gelukkig steeds meer duidelijk en ze kunnen i.s.m. de impresariaten verder met de puzzel en het verplaatsen.

✔️ Bezoekers met kaarten voor voorstellingen die zij kunnen verplaatsen krijgen daarvan persoonlijk bericht. Dat geldt uiteraard ook voor de voorstellingen die we niet kunnen verplaatsen.

✔️ Indien een voorstelling verplaatst kan worden, blijft jouw reeds gekochte ticket gewoon geldig. Komt de nieuwe datum niet uit, dan krijg je de keuze voor een voucher, doneren of geld terug. Dat geldt uiteraard ook voor voorstellingen die we niet kunnen verplaatsen.

Zodra er meer bekend is, informeert het theater jou hierover.