Het Moestuinhuis en Sportcafé in Podium Vis

Presentator Jos Vis
Presentator Jos Vis

Iedere dinsdag tussen 20.00 en 22.00 uur biedt presentator Jos Vis een podium aan veel interessante gasten, verenigingen en diverse organisaties uit Barendrecht e.o.

Tussen 20.00 en 21.00 uur: Doorgelicht met: Het Moestuinhuis Barendrecht
Jos richt in dit uur de schijnwerper op Het Moestuinhuis Barendrecht.

Het Moertuinhuis werkt, samen met vrijwilligers aan educatie over meerjarige, eetbare gewassen. Ze ontwerpen ook eetbare tuinen, volgens een voedselbossysteem.

In de studio is Marly Bonten aanwezig en zij komt alles over Het Moestuinhuis vertellen. Bovendien brengt ze ook nog toepasselijke muziek mee.

Tussen 21.00 en 22.00 uur: Sportcafé
Jos besteedt aandacht aan het heden en verleden van vv Heerjansdam. Nico Bal en Ralph Weeda komen alles vertellen over de nieuwe 35+ competitie en Rob van Dijk blikt terug op zijn “bestuurlijke” jaren. Verder wordt met de gasten het algemene sportnieuws doorgenomen.

De techniek van het programma Podium Vis is in handen van Hans van Hengel

 


Podium Vis is iedere dinsdagavond 20.00 tot 22.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl.