Exxact Live: William Vat in gesprek over Hypotheken

William Vat en Marijke Vermaas
William Vat en Marijke Vermaas
William Vat gaat samen met Marijke Vermaas op donderdag 15 november “Live” van 20.00 tot 21.00 uur bij Exxact Barendrecht in gesprek over Hypotheken. 
Als je binnenkort een huis wilt kopen, dan wil je natuurlijk weten hoeveel je kunt lenen, of je het huis dat je op het oog hebt kunt betalen en hoe het staat met de rentestanden. Al sinds 1985 hebben ruim 1 miljoen mensen hun vertrouwen gegeven aan De Hypotheker om hen te helpen met een van de meest belangrijke zaken in hun leven: hun thuis.
Over het onderwerp, en wat er speelt op de woningmarkt, gaan William en Marijke “Live” in gesprek met de experts uit de regio; Peter Schouten en Marcella Silvius. Peter en Marcella delen hun kennis met de luisteraars. De luisteraars kunnen “Live” in deze uitzending telefonisch vragen stellen aan de experts.
In deze Live ‘William en Marijke in gesprek met…’ uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de film ‘A Star is born’ en Americana Highway 66 music.

 


Exxact Live

Exxact Live “William Vat in gesprek met…” is iedere donderdag van 20.00 tot 21.00 uur te beluisteren op Exxact Barendrecht.