Dominee P. Taselaar in Hart voor Barendrecht

Logo Hart voor Barendrecht
Logo Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 22 januari is dominee Taselaar te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht.

Dominee Piet Taselaar is een karakteristieke persoonlijkheid. Hij heeft vijftien jaar het pastorale werk ondersteund in de Dorpskerkgemeente en in het bijzonder betreft dat het crisispastoraat. Nu hij 80 jaar is geworden heeft hij besloten om afscheid te nemen van dit prachtige en boeiende werk. Maar het liefst was hij hier nog tien jaar mee doorgegaan, want hij is duidelijk nog jong van hart.

Hoewel jeugd en jongeren hem altijd hebben aangetrokken en hebben geïnspireerd, heeft Piet Taselaar de afgelopen jaren veel met ouderen opgelopen en van hen juist veel geleerd. Met hem willen we graag in gesprek over hoe hij terugkijkt op het werk in de Dorpskerk. Wat maakte het werken met ouderen zo bijzonder en wat heeft hij van het werken in Barendrecht geleerd en welke dingen hebben hem tot nadenken gezet? Wat geeft hij na zo’n intensief leven de luisteraars mee?

 


Hart voor Barendrecht

Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het naluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie de website.