Dit weekend in Theater het Kruispunt: o.a. Mamma Mia 2 en Van de koele meren des doods

Foto: Piek
Foto: Piek

Vrijdag 20.15 uur: Enfants Terribles (REPRISE)

Nadat ze hun spektakelshow Enfants Terribles al meer dan 300 keer speelden in binnen- en buitenland en na het grote succes van hun Ashtonia, het waanzinnigste land van het land, komen de Ashton Brothers in het najaar van 2018 gewoon nog een keer naar de Nederlandse theaters waar Enfants Terribles zijn vierde seizoen beleeft.

Een bonte mix van muziek, acrobatiek en adrenaline!

 

Zaterdag 20.15 uur: Mamma Mia! Here We Go Again

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James en Cher.

 

Zondag 20.15 uur: Van de koele meren des doods (Try-Out)

Regisseur Ger Thijs werd onlangs geridderd voor zijn lange reeks indrukwekkende toneelbewerkingen en -regies. Na het prachtige Eline Vere, komt hij met een waardige opvolger: de Nederlandse literaire klassieker Van de koele meren des doods van Frederik van Eeden uit 1900.

Hedwig Marga de Fontayne, een jonge, gevoelige, intelligente vrouw uit een aristocratisch milieu, is op zoek naar de ware liefde. Maar wat is dat? De kunstenaar die zij meer als vriend ziet? Haar echtgenoot, die slechts een platonische relatie met haar wil? In de hoop innerlijke rust te vinden, blijft zij zoeken naar de man die haar de zin in het leven terug kan geven en moeder kan maken.

Dit meeslepende en tijdloze verhaal wordt gespeeld door een geweldige cast met onder anderen Hanne Arendzen, die zich eerder bewees in de titelrol van Eline Vere en afgelopen seizoen geprezen werd voor haar rol in Vele hemels boven de zevende en Willem Voogd, bekend van zijn rol als Mees Kees.

 


Wil jij erbij zijn? Kijk dan snel voor kaarten op de website. Ook kan je daar terecht voor een filmhap bij Spruit eten & drinken.