Dinsdagavond bij Exxact: Hart voor Barendrecht en de Raadsvergadering

Gemeentehuis Barendrecht
Gemeentehuis Barendrecht

Vanavond is er een wijziging in de programmering van Exxact Barendrecht. Van 19.00 tot 20.00 uur hoor je zoals altijd Hart voor Barendrecht, daarna hoor je live de raadsvergadering van de gemeente Barendrecht.

Ichthus Praiseband in Hart voor Barendrecht
Op dinsdag 13 november zijn leden van de Ichthus Praiseband te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht. De Ichthus Praiseband verleent haar medewerking aan een Sing-in die op zaterdag 24 november in de Dorpskerk in Barendrecht gehouden wordt. De Ichthus Praisband is afkomstig uit Rotterdam en omstreken en spelen voornamelijk praise & worship muziek in een geheel eigen stijl. Met de leden van de Ichthus Praisband wordt gekeken naar het repertoire, het doel, de samenstelling en de optredens van de band. Tevens wordt in deze uitzending vooruitgeblikt naar de Sing-in op 24 november en zijn muzikale voorproefjes van de band te beluisteren.

Raadsvergadering
Vanavond is de raadsvergadering vanuit het gemeentehuis van Barendrecht live te volgen op Exxact Barendrecht. Het zal onder andere gaan over de begrotingsbehandeling. Van 20.00 tot 22.00 uur zal het uitgezonden worden.

 


Hart voor Barendrecht

Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het naluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie de website.