De PCOB en de KBO in Hart voor Barendrecht

Logo Hart voor Barendrecht
Logo Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 7 januari zijn twee maatschappelijke organisaties te gast in Hart voor Barendrecht. De PCOB, de protestantse Christelijke Ouderenbond en de KBO, de Katholieke Ouderenbond gaan met elkaar in gesprek.

Beide voorzitters van deze ouderenbonden, de heer van der Kooij en de heer Buijs gaan met elkaar in gesprek over hun passie om ouderen waar nodig te ondersteunen en om hen met elkaar in contact te brengen.

In Barendrecht zijn twee Ouderenbonden actief. Wat zijn hun overeenkomsten? En wat zijn hun verschillen? Welke activiteiten ontplooien zij voor hun leden? Hoeveel leden hebben zij en wie worden lid van deze clubs?

Verder wordt ingegaan op de Week van Gebed, die ieder jaar gehouden wordt in de derde week van januari. En dat is dit jaar van 20 tot 26 januari. Elke avond wordt er in die week in verschillende kerken interkerkelijk een uur met elkaar gebeden om het nieuwe jaar aan God op te dragen en ontmoeten en bemoedigen mensen elkaar. De Week van Gebed wordt wereldwijd gehouden en georganiseerd door Missie Nederland en de Raad van Kerken.

In Barendrecht wordt de Week van Gebed georganiseerd door Hart voor Barendrecht. Hoe gaat dat in zijn werk? Waar komen mensen samen in Barendrecht en hoe geven zij deze ontmoetingen vorm? En iedereen wordt hiervoor van harte uitgenodigd.

De uitzending beluisteren?

 


Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Het is te ontvangen op 106.4 FM in de ether en 105.9 FM op de kabel. Ook zijn wij te beluisteren op de apps van TuneIn en RadioNED. Voor meer nieuws, informatie of wilt u dit programma beluisteren? Ga dan naar www.exxact.nl. Uitzendingen zijn na te beluisteren op www.hartvoorbarendrecht.nlSpotify en Apple Podcast.