Bethelbazar in jubileumuitzending Hart voor Barendrecht


Logo Hart voor Barendrecht
Logo Hart voor Barendrecht

Op dinsdag 7 mei zijn Arie Nootenboom van de Bethelbazar en oud radiomakers van Hart voor Barendrecht te gast in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht.

Het Exxact radioprogramma is 10 jaar geleden van start gegaan. Net als in de eerste uitzending vertelt Arie Nootenboom ook in deze uitzending over de doelen en organisatie van de Bethelbazar die op 10 en 11 mei gehouden wordt. Aandacht voor de Bethelbazar past in het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht omdat de Bethelbazar met haar goede doelen één van de vele voorbeelden is waarin zichtbaar is hoe kerken zich inzetten voor een betere leefomstandigheden van medemensen.

Met oud radio medewerkers wordt teruggeblikt naar hoogtepunten in de uitzendingen. Uitzendingen die gaan over kerk, geloof, muziek, cultuur en samenleving. Tevens wordt met oud medewerkers gekeken met welke activiteiten en uitdagingen zij verder zijn gegaan.

 


Het radioprogramma Hart voor Barendrecht is iedere dinsdagavond tussen 19.00 tot 20.00 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht. Zij is te ontvangen op FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via internet op www.exxact.nl. Voor meer informatie over Hart voor Barendrecht, het nabeluisteren van een uitzending of de activiteitenagenda zie: www.hartvoorbarendrecht.nl