Bazarwinkel geopend door burgemeester Van Belzen

Bazarwinkel geopend door burgemeester Van Belzen (foto: Jame Both)
Bazarwinkel geopend door burgemeester Van Belzen (foto: Jame Both)

Burgemeester Jan van Belzen opende op donderdag 2 juli de Bazarwinkel aan de Middenbaan 50 geopend. De burgemeester hield een korte toespraak voor een kleine groep vrijwilligers van de bazarwinkel. Hij noemde o.a. dat deze andere manier van spullen verkopen voor de goede doelen laat zien dat er veel veerkracht in de samenleving zit. Na de toespraak knipte de burgemeester een lint door.

Op vrijdag 3 juli ging de verkoop van start. De winkel is vier weken lang elke woensdag, donderdag en vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur geopend en op zaterdag tussen 12.00 en 17.00 uur. In de maand juli worden in de Bazarwinkel spullen te koop aangeboden. Het assortiment bestaat uit o.a. stoffen, antiek, crea artikelen, nieuwe spullen in de ‘Winkel van Sinkel’ en zelfgemaakte jam.

De opbrengst van de Bazarwinkel gaat naar vier goede doelen: ZWO Project Mencoldes in Colombia, Stichting Present Barendrecht, Stichting Voedselbank Barendrecht en Stichting SHIF (ondersteuning startende basisscholen in Oeganda). In de winkel kunnen geen spullen ingeleverd worden. Voor vragen of informatie kunt u contact opnemen met Alide Heule, tel. 613382.