Barendrechters in Actie

Barendrecht in Actie
Barendrechters in Actie

Van 11 tot en met 15 december 2018 komen ‘Barendrechters in Actie’. Tijdens deze dagen staat er een stand bij KijkopWelzijn (overdag) en in Het Kruispunt (’s avonds) waar Barendrechters langs kunnen komen om producten in te zamelen voor Barendrechters die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Bedrijven, verenigingen en inwoners kunnen producten komen inleveren waarmee kerstpakketten voor minima-gezinnen uit Barendrecht worden gemaakt. Deze pakketten worden in de week voor Kerst verspreid onder gezinnen van onder meer de Voedselbank, schulphulp-gezinnen van KijkopWelzijn, Stichting Pipa en andere goede doelen uit Barendrecht.

In verband met hygiëneregels kunnen alleen nieuwe, dichte en houdbare producten worden geaccepteerd.  Denk aan shampoo, pasta, verzorgingsproducten, kaarsen, olie, kerstversiering, wasmiddel, koffie en thee, blikgroenten, houdbaar broodbeleg (pasta / hagelslag / pindakaas), frisdrank, chocolade, chips, rijst, koek etc. Ook bedrijven en organisaties mogen producten doneren.

Inzamelpunten
Kijk op Welzijn (dinsdag tot en met vrijdag) – Binnenlandse Baan – 11.00 – 14.00 uur
Winkel Humanitas (dinsdag tot en met vrijdag) – Carnisselande – 09.30 – 16.30 uur
Het Kruispunt (dinsdag tot en met zaterdag) – Middenbaan – 18.30 – 20.30 uur

Ook Exxact Barendrecht zendt de actieweek live uit met Barendrechters in Actie Radio via 106.4 FM, www.exxact.nl en de gratis Exxact-app. Kom producten inleveren en geef Barendrechters die het nodig hebben een steuntje in de rug!