Auteur Elvin Post bij Panorama Literama

Elvin Post
Elvin Post

In Panorama Literama, het LIVE boekenprogramma van Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens op donderdag 27 september gelauwerd auteur Elvin Post.

Deze schrijver (Rotterdam, 25 november 1973) scoorde in 2004 met zijn debuut ‘Groene vrijdag’ meteen de Gouden Strop – als jongste winnaar tot dan toe.
Elvin Post begon zijn carrière na een stage bij een literair agentschap in New York, waar hij ook recensies schreef voor het Algemeen Dagblad over uitsluitend buitenlandse thrillers. In Manhattan raakte hij geïnspireerd om zelf aan het schrijven van boeken te beginnen. In 2006 verscheen ‘Vals beeld’, waarmee hij eveneens een nominatie voor de Gouden Strop in de wacht sleepte. Beide boeken werden ook genomineerd voor de Vlaamse tegenhanger van de Gouden Strop: de Diamanten Kogel. Daarna verschenen ‘Roomservice’ en ‘Dame Blanche’. Zijn grote schare fans heeft vijf jaar moeten wachten op zijn nieuwste boek: ‘Arizona Blues’. Elvin Post neemt de tijd en laat zich niet opjagen.

 


Panorama Literama

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20:00 tot 21:00 uur in de programmareeks ExxactLive! De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van het boek. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken.

Voor meer informatie (ook over eerdere gasten) ga je naar deze website.