Zomeractie bij Berkman Barendrecht

Ben je al bekend met de heerlijke zomeractie van Berkman? Voor maar vijf euro haal je iedere dag een kilo overheerlijke Hollandse kersen bij De Roosakker. Dit gezellige houten huisje staat bij het tankstation van Berkman Barendrecht!

Op de app van Berkman ga je naar Home en dan naar punten verzilveren. Daar vind je de coupon om de overheerlijke kersen mee te kopen. De Berkman app is zowel op iOS als Android beschikbaar. Wanneer je de app download krijg je meteen je eerste 25 punten en kun je notificaties inschakelen, zodat je op de hoogte bent van de spaaracties en zodat je via de poll kunt aangeven waar je graag voor zou sparen.

,,Wanneer klanten komen tanken bij Berkman, sparen ze meteen punten”, vertelt Bregje Wentink, van de marketingafdeling. ,,Dus je tankt en er worden meteen punten toegekend op de app door een medewerker van het tankstation. Dit is mogelijk bij Berkman Barendrecht, Spijkenisse, Ulvenhout, Roosendaal, Voorburg, Hellevoetsluis, Den Haag, Julianadorp, Middelburg, Dirksland en Olthof (Nijverdal).

Naast de kersen van De Roosakker zijn er uiteraard nog vele andere lekkere en gezellige spaaracties. Onder andere korting bij Karwei en een gratis dagkaart bij Fitness Carnisselande.

Download de app en bekijk alle spaaracties!
Itunes:https://itunes.apple.com/nl/app/berkman/id947283688?mt=8

Anroid: http://downloadapk.net/Berkman.html