Workshops slagwerk voor Volwassenen bij Harmonievereniging

Op dinsdag 22 augustus  start Harmonievereniging Barendrecht met een workshop slagwerk voor volwassenen. Als je ooit al eens wilde leren drummen, percussie wilde spelen of gestemd slagwerk uit proberen,  is dit je kans. Je leert op een speelse wijze verschillende slagwerkinstrumenten bespelen samen met andere volwassen leerlingen.

De workshop beslaat 6 wekelijkse lessen. Wil je na  die 6 lessen verder gaan met spelen dan word je lid van de vereniging  en kan je verder wekelijks slagwerklessen volgen. De kosten voor de 6 kennismakingslessen zijn € 60,00 inclusief het gebruik van alle materialen. De lessen worden gegeven in het Trefpunt op de dinsdagmiddag. Kan je niet op de middag dan is er ook een mogelijkheid tot individuele les op dinsdagavond.

Lijkt het je leuk om met een groepje volwassenen te leren spelen,  probeer dit dan eens uit bij deze workshop en geef je hiervoor op per mail naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl  Geef naam, adres, geboortedatum én telefoonnummer op.  Er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Of stuur een sms of app  naar  06 42 41 26 38 met de gevraagde informatie.

Kijk voor informatie over de vereniging op: www.harmoniebarendrecht.nl