Workshop ‘De kracht van netwerken en social media’

,,Als je als ondernemer nieuwe kansen wil creëren moet je blijven verbinden. En dan niet alleen halen, maar zeker ook brengen”, vindt Harrie Lamers, expert verbinder. Donderdag 6 juli geeft hij een presentatie bij Makro Barendrecht en probeert hij ondernemers aan elkaar te verbinden. Het ondernemen zit Harrie in het bloed, als zoon en kleinzoon van ondernemers. Van jongs af aan heeft Harrie eigenlijk al veel mensen om zich heen gehad. Overal waar hij kwam was hij de gedoodverfde gangmaker en bovendien een graag geziene gast.

Op zijn 15e jaar is hij begonnen met werken in de horeca. Daarna is hij overgestapt naar de financiële dienstverlening, waarin hij gedurende 15 jaar zeer verdienstelijk aan het werk is geweest. ,,Aankomende donderdag laat ik zien hoe belangrijk netwerken is en wat social media, oa Linkedin daar voor rol in speelt”, gaat Lamers verder. ,,Eerst neem ik de aanwezigen mee in de wereld van fysiek netwerken (offline) en daarna gaan we naar social media (online) Het is allebei hard nodig, want het één kan niet zonder het ander.”

,,Wat kun je bereiken met netwerken en hoe bepaal je wat het beste systeem is voor je eigen onderneming? Hoe zorg je ervoor dat je geen onnodige kopjes koffie gaat drinken met niet-betalende klanten? Het is belangrijk om eerst samen aan een relatie te bouwen. En hoe zorg je voor een goede follow up? Ook niet geheel onbelangrijk”, aldus Harrie.

Harrie geeft met zijn onderneming trainingen aan bedrijven en/of personen op het gebied van netwerken online en/of offline, marketingstrategieën en verkoopstrategieën. Verder is hij regelmatig spreker bij events en beurzen, is hij business consultant voor een aantal organisaties en kan hij uren praten over LinkedIn en Horeca.

Kom ook langs op 6 juli van 19.00 uur tot 20.30 uur. Het eerste uur de workshop, daarna alle tijd om te netwerken. De toegang is gratis! Meld je aan via facebook-pagina van Makro Barendrecht.