Word jij onze nieuwe collega bij Spruit eten & drinken?

SPRUIT eten & drinken is opzoek naar een ZELFSTANDIG WERKEND KOK. Ter versterking voor onze keukenbrigade zijn wij op zoek naar een zelfstandig werkend kok voor minimaal 24 en maximaal 32 uur per week. De werkdagen zijn wisselend, de werktijden liggen tussen 10:00 en 23:00 uur. Je hebt een afgeronde SVH opleiding of gelijkwaardig, affiniteit met HACCP en natuurlijk veel liefde voor het vak.

Omschrijving
Als zelfstandig werkend kok heb je een passie voor koken en ben je dagelijks bezig met het draaien van de mise en place, het bereiden van gerechten en een tijdige uitgifte van de bestellingen. Je bent mede verantwoordelijk voor de administratie, waaronder het plaatsen van bestellingen en voorraadbeheer.

Wat bieden wij?
Wij bieden je een leuke baan met veel afwisseling in een gezellig en jong team. De werktijden zijn flexibel. Salaris conform de horeca-cao. Meteen een jaar contract.
Ben jij onze 4e keukenkanjer die er voor zorgt dat onze gasten rollend van geluk het restaurant verlaten? Mail dan snel je motivatie + CV t.a.v. Chefkok Christian van der Heijden, naar info@spruitbarendrecht.nl