Voorspeelmiddagen en -avonden bij Harmonievereniging

Harmonievereniging Barendrecht organiseert ook dit jaar weer een aantal voorspeelmiddagen waarbij familie, vrienden en belangstellenden van harte welkom zijn. Wil je in het nieuwe seizoen ook een instrument gaan bespelen en wil je bij voorkeur in een groep gaan spelen, kom dan bij één of meerdere middagen luisteren in het Trefpunt dr. Kuyperstraat 4 in Barendrecht.

Dinsdag 27 juni 17.30 uur BeginnersSlagwerkgroepVolwassenen en slagwerkleerlingen van Stijn Derwig, klarinet- en saxofoonleerlingen van Lidia Broere en aansluitend een concertje van jongerenorkest B’tween o.l.v. Johan Noothout (eindtijd 19.00 uur). Donderdag 29 juni 17.30-18.30 uur klarinet- en saxofoonleerlingen van Anne Overpelt. Vrijdag 30 juni 17.00 uur koperleerlingen van Johan Noothout en slagwerkleerlingen van Martin de Greef. Maandag 3 juli 17.00 uur klarinet- en saxofoonleerlingen van Lennart Mekenkamp.

Voor volwassenen die na de zomervakantie ook een instrument willen gaan bespelen of als muzikant willen overstappen naar een ander instrument is er op vrijdag 30 juni om 19.30 uur de gelegenheid om kennis te maken met het BeginnersOrkestVolwassenen. Je kunt dan ervaren dat het niet alleen mogelijk is om op oudere leeftijd nog te beginnen maar dat het daarnaast ook nog eens super gezellig is om bij deze groep samen te gaan spelen. Er wordt muziek ingestudeerd op verschillende niveaus. Er is ook gelegenheid om instrumenten uit te proberen.

Speel je al een instrument en heb je belangstelling om bij de vereniging te komen spelen en/of wil je inlichtingen over optredens etc. mail dan ook naar secretaris@harmoniebarendrecht.nl
of bel Maria Prooi 06-42412638.