Vele hemels boven de zevende op het toneel

Toneelbewerking naar de bestseller Vele hemels boven de zevende van Griet Op de Beeck, is op zaterdag 31 maart, 20.15 uur. (inleiding start om 19.15 uur) in Theater het Kruispuntte zien. In dit fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde.

In dit fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen om zich te ontdoen van de pijn in hun zelfgekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde. Griet Op de Beeck heeft haar personages en de wereld waarin zij leven met veel humor en liefde beschreven. Op het toneel laten de acteurs ook zien wat niet geschreven is, wat tussen de zinnen en achter de woorden verscholen ligt: de ontreddering, het verdriet en de wanhoop, maar ook de vriendschap, de schoonheid, de grote liefde en tot slot de loutering.

De topcast bestaat uit Henriëtte Tol, Hanne Arendzen, Stefan Rokebrand, Peter Bolhuis en Anne Lamsvelt Ursul de Geer tekende voor de regie. Vele hemels boven de zevende is te zien op zaterdag 31 maart, 20.15 uur

Inleiding
Voorafgaand aan deze voorstelling organiseren wij een inleiding. Een dramaturg en/of acteur geeft een toelichting op het stuk. De inleiding begint om 19.15 uur. Boek de inleiding direct online bij de reservering van de voorstelling.