Vandaag in ‘Met Van Mill door de middag’

Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!
Een goed gevoel op Exxact Barendrecht Met Van Mill door de middag!

Vandaag in ‘Met Van Mill door de middag’ kijken we naar de middenstand. Hoe hard wordt deze getroffen? We gaan in gesprek met ondernemer Ad Vijvinkel (Voorzitter van Stichting BIZ Centrum Barendrecht).

De Barendrechtse Uitdaging is De Maatschappelijk Makelaar van Barendrecht. Zij verbinden stichtingen en verenigingen, met gesloten beurs, aan het lokale bedrijfsleven. We praten met Linda Sanders over welke vragen zij op dit moment krijgt en waar behoefte aan is.

De viering van 75 jaar Vrijheid op 5 mei komt in zicht. Kunnen we het dit jaar vieren? Daarover spreken we met voorzitter Alfred Kool van Stichting Barendrecht Viert Vrijheid.

ZZP’ers leven op dit moment in onzekerheid over hun financiële positie. De overheid komt met een pakket noodmaatregelen. Is dit toereikend? We gaan in gesprek met Winnie Hofland, die zich bezorgd maakt.

NV BAR AfvalBeheer besloot afgelopen weekend het afvalaanbiedstation in Barendrecht en Rhoon vanaf vandaag te sluiten. Wat doen we nu met de spullen die we kwijt willen? We gaan in gesprek met directeur NV BAR AfvalBeheer Cees Maaskant.

Dat en veel meer hoor je vanmiddag in ‘Met Van Mill door de middag’ tussen 15.00 en 17.00 uur op Exxact Barendrecht! Heb jij een verzoekje of wil je iemand een hart onder de riem steken? Stuur je verzoekje naar redactie@exxact.nl of bel naar de studio: 0180 62 11 12!

Exxact Barendrecht is te ontvangen via 106.4 FM in de regio, 105.9 FM (kabel), Ziggo digitale radio Mediabox kanaal 915, TuneIn, RadioNed (Apple Carplay) en wereldwijd via de livestream op www.exxact.nl.