Vandaag blijft het grijs in Barendrecht met af en toe regen

Vanochtend is het grijs en regenachtig in Barendrecht. Aan het begin van de ochtend komen enkele buien voor. Vanmiddag blijft het vrij somber weer met veel wolkenvelden en een paar lokale buien. Heel af en toe is de zon even te zien. De temperatuur stijgt naar 19 graden in het noorden, 20 in het midden en maximaal 22 in het zuiden en zuidoosten. De zuidwesten- tot westenwind is matig in het binnenland tot vrij krachtig in het westen.

Vanavond neemt vanuit het westen de buiigheid iets toe. Komende nacht trekken enkele buien over het land. Later wordt het in het noordwesten droog en zijn er ook opklaringen. In het zuidoosten blijft het nog lang bewolkt met kans op een beetje regen. De temperatuur daalt naar 11 graden in het noordoosten tot 15 in het zuiden.

Morgen is het in de vroege ochtend in het zuiden bewolkt met kans op een spatje regen. In het midden en noorden komen opklaringen voor. In het zuiden wordt het droog en breekt de bewolking geleidelijk. In het noordoosten neemt de bewolking iets toe. In de middag zijn er stapelwolken met vooral in het westen ook zonnige perioden. Het wordt 19-20 graden in het noorden van het land en aan de westkust. In het midden en zuiden stijgt de temperatuur naar 21-22 graden en plaatselijk kan het 23 graden worden.

Later in de middag wordt het aan de westkust flink zonnig en in de avond klaart het ook in het binnenland op veel plaatsen op. Helemaal in het noorden blijft het wisselend bewolkt. De noordwestenwind is zwak in het zuidoosten en matig in de rest van het land.