Sportcomplexx

Zaterdag – 14.00 / 17.00 uur

Sportliefhebbers zijn bij Exxact Barendrecht aan het goede adres! Sportcomplexx is het meest complete radioprogramma over sport in Barendrecht en omgeving.

Iedere zaterdagmiddag zitten de verslaggevers langs de velden bij de wedstrijden van Barendrecht, Smitshoek en Heerjansdam. Daarnaast is er nieuws over onder andere de binnen- en buitenlandse voetbalvelden, basketbal vereniging CBV Binnenland uit Barendrecht, Formule 1 en golf

Sportcomplexx hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Reactie naar Jort@exxact.nl

Keer terug naar de programmering

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*