Spectaculair optreden van Ricciotti Ensemble

Het gratis toegankelijke optreden van het Ricciotti Ensemble in Het Kruispunt was woensdagmiddag een groot succes. Veel geïnteresseerde Barendrechters kwamen kijken naar het ensemble dat bestond uit 42 muzikanten. Het optreden was onderdeel van de zomertournee.
De tour van het Ricciotti staat in het teken van Schotse muziek. Keltische melodieën, de fiddle, traditionele Schotse ritmes en harmonieën, zelfs een incidentele doedelzak… alles werd uit de kast getrokken om het Ricciotti in Schotse sferen te brengen. Met een uitgebreid repertoire trekt het meest spraakmakende orkest van Nederland door de lage landen, om na ruim een week spelen onder NAP de hoogte in te gaan in Schotland. Daar verrast het Ricciotti het publiek allereerst in Aberdeen waar we te gast zijn bij het Aberdeen International Youth Festival. Vervolgens reizen we door naar Dundee, Stirling, Perth, Edinburgh, Glasgow, en vele dorpen in de typisch Schotse countryside.

Het Kruispunt is dé ontmoetingsplek voor Barendrecht en omstreken. Je kunt er ontspannen, studeren, lezen, genieten, luisteren, kijken en nog veel meer. In Het Kruispunt vind je de Bibliotheek AanZet, Exxact Barendrecht, Spruit eten & drinken, Barendrechts Dagblad en Theater het Kruispunt. Samen zorgen zij ervoor dat er altijd iets te doen is in Het Kruispunt. Kijk op www.hetkruispunt.nl voor het volledige programma.