Smitshoek op bezoek bij FC Rijnvogels

Smitshoek tegen Hoek

De strijd om lijfsbehoud in de sterke Hoofdklasse A is in een beslissende fase aanbeland. Voor Smitshoek staan er nog vier competitiewedstrijden op het programma. Zaterdag trekken de oranje-zwarten naar Katwijk voor de confrontatie met middenmotor FC Rijnvogels. Een driepunter zou in de strijd om direct lijfsbehoud een enorme opsteker zijn. Op eigen terrein verloor Smitshoek eerder dit seizoen met 1-3, door twee goals van de sluwe Jaap van Duijn en een treffer clubtopscorer Romano van der Stoep, nadat Laurens Visser al vroeg in de wedstrijd voor de 1-0 had getekend. Scheidsrechter van dienst is Erik ter Brake.

Sportcomplexx
Sportcomplexx is het sportprogramma op je radio en hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Reactie naar <redactie@exxact.nl>