Smitshoek tegen de nummer 5

foto: John van Neuren

Smitshoek speelt zaterdag 14 april wederom een ‘finale’ wedstrijd. Na het verlies tegen RVVH moet de ploeg van trainer Richard Middelkoop zich weer opladen om een goed resultaat neer te gaan zetten tegen de tegenstander van zaterdag: Achilles Veen. Deze ploeg staat 5e op de ranglijst, ver boven Smitshoek die terug te vinden is op de 13e plek. Onderin wordt het met de week spannender. Het is Smitshoek er dan ook alles aan gelegen om de 3 punten zaterdag te kunnen toevoegen aan de 23 punten die deze competitie al zijn veroverd.

De wedstrijd wordt geleid door scheidsrechter dhr. B.J. Fikkert en de aanvang is 14.30 uur. Smitshoek kan uw steun wel gebruiken, dus u bent van harte welkom. De supporters wensen Richard Middelkoop, zijn staf en de spelers veel succes toe in de belangrijke wedstrijd van a.s. zaterdag.

Sportcomplexx
Sportcomplexx is het sportprogramma op je radio en hoor je iedere zaterdag van 14:00 tot 17:00 op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in Zuid-Holland zuid, wereldwijd via exxact.nl en de gratis te downloaden app van Exxact Barendrecht in App Store (Apple), Google Play (Android) en Windows Store (Windows)

Sportcomlexx zoekt een nieuwe presentator, denk jij dat je het in je hebt om Barendrecht op de hoogte te houden van al het sportnieuws dan zoeken we jou! Lijkt het jou leuk om mee te werken aan een snelgroeiend mediabedrijf? Reageer dan vandaag nog! Vermeld je contactgegevens en wij nemen z.s.m. contact met je op!

Reactie naar <redactie@exxact.nl>