Smitshoek: nog één wedstrijd volle bak

In de strijd om handhaving in de hoofdklasse is Smitshoek dicht bij het beoogde doel. Na winst partijen op Xerxes/DZB en Kloetinge werd ook mede finalist Oranje Nassau, in Groningen nog wel, met 5-2 aan de zegekar gebonden. Dit resultaat houdt in dat een gelijkspel al voldoende is om scheidend trainer Raymond Frehe een passend afscheid te geven.
Wie echter de nacompetitie in het algemeen een beetje volgt weet dat niets zeker is tot de laatste wedstrijd is gespeeld. Bij vele wedstrijden zijn verrassende uitslagen te noteren. Zie alleen maar competitiegenoot Sliedrecht, dat verrassend werd uitgeschakeld door Nootdorp en zodoende volgend jaar weer in de 1e klasse zal moeten acteren.
Smitshoek moet niet de fout maken om te denken dat de buit al binnen is, maar voluit voor de winst moeten gaan. Overigens zal bij een verschil van drie doelpunten in het voordeel van Oranje Nassau niet het aantal uitdoelpunten tellen, zoals in de Europa Cup gebruikelijk is. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. J. Sanders en begint zoals altijd om 14.30.