Rotterdamse Ondernemersprijs zoekt kandidaten in de regio

De organisatie van de Rotterdamse Ondernemersprijs zoekt in de gehele regio kandidaten voor de komende uitreiking. Vanuit het thema ‘Grensverleggend Ondernemen’ zoekt de jury gedreven ondernemers die met hun bedrijf verschillende aspecten van goed ondernemerschap laten zien. Deze ondernemers weten op bijzondere wijze kansen te creëren, zijn innovatief, handelen internationaal en/of benutten de Rotterdamse regio optimaal. Bedrijven met een eigenaar / dga, die minimaal 3 financiële boekjaren bestaan en gevestigd zijn in de regio Rijnmond / Hoeksche Waard kunnen zich tot uiterlijk vrijdag 25 augustus 2017 inschrijven.

Er zijn wel criteria verbonden aan de verkiezing. Zo komen alleen ondernemers in aanmerking die hun bedrijf zijn gestart voor 1 januari 2014. Daarnaast moet de deelnemer directeur/eigenaar zijn en wordt er inzage gevraagd in drie jaarrekeningen. Ook wordt er gevraagd naar de prognose voor 2018.

De hoofdvestiging van de organisatie is gevestigd in Rijnmond / Hoeksche Waard in één van de volgende gemeenten: Albrandswaard, Barendrecht, Bernisse, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Brielle, Capelle a/d IJssel, Goeree Overflakkee, Hellevoetsluis, Hoeksche Waard, Krimpen a/d IJssel, Maassluis, Ridderkerk, Rotterdam, Rozenburg, Schiedam, Spijkenisse, Vlaardingen, Westvoorne.

Meer informatie is te vinden via de website van Rotterdamse Ondernemersprijs