Renes/Binnenland start Final Four tegen Loon Lions

De jaarlijkse Final Four wordt vrijdag en zaterdag in Bemmel gespeeld. Het toernooi tussen de vier bovenste ploegen op de ranglijst halverwege de competitie vindt plaats in sporthal De Schaapskooi in Bemmel. De organisatie is dit jaar in handen van de koploper van de Vrouwen Basketball League, Lekdetec.nl.
Op vrijdagavond 6 januari om 19.00 spelen Lekdetec.nl en Solar-systemen Grasshoppers de eerste halve finale, om 21.15 uur gevolgd door de tweede halve finale tussen Renes/Binnenland en Loon Lions.

Renes/Binnenland kan in de Final Four waarschijnlijk nog steeds geen beroep doen op Zera Butter en ook het meespelen van Lisa van den Adel is nog twijfelachtig. Daarbij zijn ook jeugdspeelsters Lotte Sant en Chermensa van la Parra niet beschikbaar omdat zij met het Nederlandsteam VU-16 in Duitsland een internationaal toernooi afwerken.

In sporthal De Schaapskooi zijn niet meer dan 600 plaatsen beschikbaar. Kaarten zijn te bestellen via de volgende link: https://basketball.scoorjeticket.com/basketballfb#EVENT/9.

Het bericht Renes/Binnenland start Final Four tegen Loon Lions verscheen eerst op Barendrechts Dagblad.