Organisatie Doorkomst Roparun bedankt Barendrecht

321 Roparunteams uit Hamburg en Parijs passeerden op tweede pinksterdag Barendrecht. Barendrecht is daarin uniek. De organisatie van de Doorkomst Barendrecht kijkt trots en tevreden terug en bedankt iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze mooie dag. De vele gezellige activiteiten langs de route en het mooie weer zorgden voor een onvergetelijk onthaal van de Roparunners!
Organisaties, bedrijven, verenigingen maakten samen met de honderden supporters een feest van de 26e editie van de Roparun in Barendrecht. Naast vooraf geplande activiteiten organiseerden vele Barendrechters langs de route spontaan drinkposten en muzikale begeleiding. Een enorme opsteker voor de lopers en fietsers op weg naar de finish op de Coolsingel in Rotterdam: allemaal kanjers die een geweldige sportieve prestatie leverden om geld op te halen voor mensen met kanker. Een ‘avontuur voor het leven’!

Op de website www.doorkomstbarendrecht.nl vindt u foto’s van de Doorkomst 2017. Bent u geïnteresseerd in sponsoring of wilt u op een andere manier een bijdrage leveren aan de invulling van de Doorkomst in Barendrecht in 2018? Neem dan contact op via organisatie@doorkomstbarendrecht.nl

Foto: 321 Roparunteams uit Hamburg en Parijs passeerden Barendrecht